Sommarkonsert med Anna Ihlis & Hanna Enlöf

Anna Ihlis och Hanna Enlöf har spelat ihop i många år och tack vare musiken har en stark vänskap tagit form. Genom att varva bådas låtmaterial bjuds vi på en varm, avskalad och nära musikupplevelse med vänskap i centrum.

  • fredag 8 juli 18.00
  • Boda Kyrka
  • 225kr

Anna Ihlis
Hanna Enlöf
  • Anna Ihlis:
    Sång, gitarr och piano
  • Hanna Enlöf:
    Sång, gitarr och piano

Anna Ihlis

Anna Ihlis har under den senaste tiden förknippats varmt med poeten Erik Axel Karlfeldt efter att hon tonsatt hans dikter i det hyllade albumet “Avskedet 1864-2018”. Med en närvaro och ett berättande som är få förunnat når Annas röst djupt i lyssnaren, något som löper som en röd tråd genom alla de sex albumen hon släppt genom sin långa musikaliska karriär. I höstas släpptes hennes senaste album “Det ömmaste ord” som är inspelat tillsammans med Dalasinfoniettan och innehåller några av hennes Karlfeldt-tolkningar i kritikerrosade arr för symfoniorkester. 

Hanna Enlöf

Hanna Enlöf är för de flesta mest känd genom duon Good Harvest som under de senaste åren blivit ett självklart namn på den svenska musikhimlen där de synts flitigt i såväl TV som på livescener runt om i världen. Hanna släppte under förra året sitt första soloalbum BareBones och visade därigenom att hon står starkt på egna ben. Med ett mästerligt gitarrspel, hennes trygga, varma röst och ett gripande låtmaterial visar Hanna på en melodisk och harmonisk mognad som man sällan möter i dagens musikaliska landskap. 
loggor konserter

följ oss

© Brandin music & design.
Alla ickeredaktionella bilder på sidan är fotade av Hans Olander om inte annat anges.

Kontakt

Sockenstugan
Nyåkersgatu 2
795 96 BODA KYRKBY
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.